www.seksinukke.com - Liukuvoiteen valitseminen

www.seksinukke.com > Liukuvoiteen valitseminen

Liukuvoiteen valitseminen

Muista käyttää liukuvoidetta seksilelusi kanssa! Kuiva yhdyntä ei välttämättä tunnu yhtään hyvältä, ja vaikka seksinukke ei valita, muista ajatella itseäsi.

Käytä liukuvoidetta joka on suunniteltu nimenomaan intiimialueiden limakalvoille sekä seksileluille! Ne ovat turvallisin valinta toimivan liukastuksen aikaansaamiseksi. Käsi- ja kosteusvoiteet, aurinkovoiteet, vaseliini, oliiviöljy ja hierontaöljy haurastuttavat seksilelujen materiaalia nopeasti ja eivät siksikään sovi liukuvoiteen korvikkeeksi. Tavalliset voiteet ja rasvat myös menettävät nopeasti edestakaisessa hankausliikkeessä liukuominaisuutensa ja saattavat vaahtoutua, erottua tai kokkaroitua.

Seksivälineiden kanssa liukuvoiteen valintaan vaikuttaa välineen käyttötarkoitus ja materiaali. Seksivälineiden kanssa tulisi ensisijaisesti käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita. Jos haluat käyttää öljypohjaista liukuvoidetta, kokeile pienelle alueelle miten liukuvoide reagoi seksilelun materiaalin kanssa. Silikonista valmistettuja liukuvoiteita ei tule käyttää silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa.

Vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat parhaiten kaikkien seksivälineiden kanssa. Ne sopivat myös silikonista sekä Cyberskin- ja Superskin- materiaalista valmistettujen tuotteiden kanssa.

Silikonipohjaisia liukuvoiteita voit käyttää jellystä, kimmoisasta kumi- tai kumi-silikoni-seoksesta, kovamuovista, LoveClone- ja LoveClone RX -materiaalista valmistettujen välineiden kanssa.

Öljypohjaisia liukuvoiteita kannattaa välttää, koska öljy saattaa haperruttaa tuotetta. Ne sopivat tavalliseen yhdyntään tai esimerkiksi hierontaan.

© 2024 Seksinukke.com / Avilant Oy. Tekstin osittainenkin lainaaminen ilman kirjallista lupaa ehdottomasti kielletty.

 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo, Suomi
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite palvelu@seksinukke.com