www.seksinukke.com - Tietoa seksinukeista

www.seksinukke.com > Tietoa seksinukeista

Tietoa seksinukeista

Seksinuket useimmiten naista tai miestä esittäviä nukkeja (lisäksi on myös mm. shemale-nukkeja), jotka on varustettu vaihtelevasti yhdyntää varten. Eräät nuket on tarkoitettu rooli-, hupailu- tai halailutarkoitukseen jolloin yhdyntäaukkoja tai penistä ei välttämättä ole lainkaan.

Seksinukke on aina valmis kumppani! Se voi olla tehty ja varusteltu tiettyyn rooliin, kuten sairaanhoitajaksi, palvelijattareksi tai rakennusmieheksi. Seksinukke on myös polttareiden ja vastaavien juhlien hupailuklassikko!

Seksinukke ei ole vain miehen väline! Naisille on saatavana erilaisia peniksellä varustettuja miesnukkeja. Myös monet pariskunnat toteuttavat erilaisia kimppaseksi-fantasioita yhden tai useamman mies-, nais- tai trans-seksinuken avulla.

Seksinukke tarjoaa pienempiin masturbaatiovälineisiin (keinovaginat) verrattuna huomattavasti aidomman seksikokemuksen, ja niitä on hauska käyttää erilaisten fantasioiden kokeiluun. Kokemattomat miehet voivat harjoitella kärsivällisen seksinuken kanssa tavallista tai vaikkapa anaaliyhdyntää ja hankkia seksikokemusta, sekä harjoitella esimerkiksi kondomin käyttöä yhdynnässä.

Naispuolisilla nukeilla usein yksi tai useampi aukko: suu, vagina ja anus; miesnukeilla vastaavasti suu, anus ja tekopenis. Nuken aukot voivat olla moottoroidut; värisevät nukkekuulat eli vibramunat lisäävät nautintoa. Kalliimmissa nukeissa voi olla myös esimerkiksi liikkuva kieli yms. ominaisuuksia.

Seksinukkeja on monessa eri hintaryhmässä. Suurinta vaihtelu on nukkejen varustelutasossa, laadussa sekä realismissa. Osa nukeista on tarkoituksella kärjistettyjä ja tarkoitettu fantasioihin, kokeiluihin ja hupailuun. Laadukkaammat nuket on puolestaan suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, osien laatuun ja kestoon on kiinnitetty tarkempaa huomiota. Myös nukkejen hiusten, kasvojen, käsien ja vartaloiden realismissa on eroja.

Edullisimmat seksinuket ovat useimmiten kokonaan ilmalla täytettäviä. Keskihintaiset nuket ovat ilmalla täytettäviä mutta niillä on myös kiinteitä ruumiinosia, useimmiten vähintään pää, monesti myös esimerkiksi jalat ja kädet. Joissakin nukeissa vagina ja/tai anus on erillinen kiinteä yksikkö, jonka voi irrottaa. Kiinteät osat mahdollistavat puhallettavia nukkeja paremmat yhdyntäominaisuudet, erilaisten värinämoottorien käytön sekä realistisemman viimeistelyn.

Luksusluokan seksinuket muistuttavat hämmästyttävän paljon oikeaa naista tai miestä. Kalleimmat täyttä silikonia tai vastaavaa materiaalia olevat nuket painavat kymmeniä kiloja, niiden materiaali käyttäytyy kuin aito iho, ja hinta saattaa olla jopa 6 000 euroa tai enemmänkin.

Seksinuken kanssa tulee aina käyttää tuotteelle sopivaa liukastetta täydellisen nautinnon takaamiseksi! Vääränlainen liukuvoide voi pilata nuken materiaalin. Valmistajan antamia puhdistusohjeita tulee noudattaa. Tavallinen saippua saattaa vahingoittaa eräitä materiaaleja. Suosittelemmekin käyttämään puhdistus- ja hygieniasuihkeita.

Vaihtelua ja enemmän tunnelmaa saat kun puet seksinukellesi seksivaatteita, peruukin tai tavallisia vaatteita! Monia kiinteillä kasvoilla varustettuja nukkeja voi meikata. Useamman nuken kanssa voit järjestää kimppakivaa, vaikkapa kokemuksia 2-3 tytön kanssa yhtaikaa! Nuken voit viedä ulos kesäiseen luontopanoon. Monet nukkeharrastajat kuvaavat seksileikkejään. Seksinuken kanssa voit touhuilla samoja asioita kuin tyttöystävän kanssa tai enemmänkin, koska nukke on aina valmis ja juuri niin estoton kuin sinäkin!

© 2024 Seksinukke.com / Avilant Oy. Tekstin osittainenkin lainaaminen ilman kirjallista lupaa ehdottomasti kielletty.

 Ostoskori

Avilant Oy, (Jäspilänkatu 18, Kerava), Venemestarinkatu 40, 24240 Salo, Suomi
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite palvelu@seksinukke.com